İkinci kez DK Organizasyon tarafından organize edilen Hitit Festivali ve İstihdam Günleri’ne hem Çorum halkının, hem de firmaların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
DK Organizasyon Yetkilisi Doğan Keskin, organizasyonun kalitesini her geçen yıl artırdıklarını, bu sene de geçmiş yıllardan daha kaliteli bir organizasyona imza atmak için çalıştıklarını söyledi. Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenli olarak yapılan anket çalışmalarından; katılımcıların olumlu ve olumsuz eleştirileri hakkında bilgi sahibi olduklarını belirten Keskin, anket sonuçlarının kendileri için bir sonraki organizasyonda yol gösterici olduğunu ifade etti.
Geçen yıl ziyaretçi sayısında rekor artış sağlandığını, bu yıl da daha fazla ziyaretçi sayısı hedeflediklerini anlattı. Keskin, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle 35. Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamındaki etkinliklerin iptal edildiğini hatırlatarak bu kapsamda düzenlenen Ticaret, Sanayi ve İstihdam Günleri Fuarı’nın ise devam edilmesine karar verildiğini bildirdi.
Çorum Ticaret, Sanayi ve İstihdam Günleri Fuarı’nın sanayileşmede, ekonomik kalkınmada ve ticarileşmede istihdam yarattığı ve eğlence kapsamında olmamasından dolayı fuarın bugün saat 15.30’da açılmasına karar verildiği belirtildi.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim