İsmail Öztoprak, önceki gün sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçirmişti. Ambulansla Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İsmail Öztoprak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

İsmail Öztoprak’ın ölümü başta ailesi olmak üzere merkeze bağlı Çanakçı köyü halkında büyük üzüntü yarattı. Ali ve Fetiye Öztoprak’ın oğlu, Selda Öztoprak’ın eşi Çanakçı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesi 2 çocuk babası Öztoprak Hafriyat sahibi İsmail Öztoprak, (43) için dün Çanakçı Köyü Cemevinde tören düzenlendi.

Merhum Öztoprak, düzenlenen törenin ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hasan Eray Tüfekci, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, CHP Alaca Belediye Başkan adayı Sedat Genç, Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Taksiciler Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli, bazı köy muhtarları, köy halkı ve çok sayıda seveni katıldı.

ÇORUM HABER, merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim