CHP Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilen İsmail Kalender’in mazbata töreninde Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe eski Başkanı Ali Rıza Suludere, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, CHP Merkez İlçe Başkan Adayı İrfan Olukçu, yeni ve eski merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP’nin Türkiye halkının var olma iradesi olduğunu belirterek, “CHP’li olmak devrimci olmaktır, cesaretli olmaktır. CHP’nin devrimci düşüncesi ve ruhu Türkiye halkının umududur. Bu azim ve umutla Merkez İlçe Başkanı seçildim” dedi.

Kalender, CHP’nin iktidarını inşa etmek için mücadele edeceklerini kaydetti.

Öte yandan mazbata töreninde hazır bulunan Kalender’in rakibi İrfan Olukçu da yaptığı konuşmada, “Kalender’i canı gönülden kutluyorum. Başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Türkiye’nin CHP’yi gerçekten ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

İsmail Kalender başkanlığındaki CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer alıyor:

Kamile Anar, Ali Rıza Aydoğdu, Volkan Boynueğri, Erdoğan Çakar, Nilgün Demirdalıç, Mustafa Eker, Gürcan Emektar, Mehmet Filiz, Halil İbrahim Kaçay, Duran Keçeci, Seda Küçükdoğan, Gülay Özbal, Sultan Özcan, Alp Tekin, İlhami Türksal, Seval Yürekli.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim