2015-2016 eğitim öğretim yılında İsmail Kakaç İlkokulu’nda 4. sınıfı tamamlayarak ortaokula başlayacak öğrenciler için mezuniyet şöleni düzenlendi. Öğrenciler ilköğretimin 1. kademesini tamamlarken kep atarak bir üst öğrenime devam etmenin heyecanını yaşadılar.
3 Haziran 2016 Cuma günü gerçekleştirilen mezuniyet şöleni Kültür Park'ta yapıldı. Beş şubeden toplam 140 öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte ailelerin de yoğun katılımıyla gerçekleştirilen şölende, öğrenciler gönüllerince eğlenirken aileleri ile birlikte ilkokulu tamamlayarak ortaokula geçmenin heyecanını paylaştılar. Mezuniyet şöleni programı içerisinde plaket ve anı diploması sunumu, fotoğraf çekimleri, kep atma töreni, mezuniyet pastasının kesilmesi, çeşitli oyun ve yarışmalar, ardından piknik ve davul zurna eşliğinde halaylarla dolu bir eğlence gerçekleştirildi.
Öğrenciler öğretmenleri ile birlikte ilkokulda geçirmiş oldukları 4 yıllık birikim ve paylaşımı taçlandırırken, kep atmanın heyecanını da yaşadılar. Sabahın erken saatlerinde başlayan program akşam 17.00’ye kadar devam etti.
Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır ve Müdür Yardımcısı Erkan Çelik ile birlikte sınıf öğretmenleri Filiz Türk, Onur Torbacıoğlu, Mustafa Torun, Ayla Ekinci ve Dursun Köse öğrencilerine plaketlerini ve anı diplomalarını sunarak birlikte kep attılar.
Programda öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür eden Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır, “İlkokulu tamamlayarak ortaokula gidecek olan siz öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Her zaman için değerlerinize önem veriniz ve iyi birer insan olunuz. Hepinizi bundan sonraki okullarınızda ve yaşamınızda çok güzel konumlarda göreceğimi biliyorum.
Öğretmenlerinizin rehberliğinde bugün olduğu gibi yarın da iyi ve güzel davranışlara yönelmenizi temenni ediyorum. Hepinize yaşamınızda başarı ve mutluluklar diliyorum. Öğretmenlerimizi de ayrıca kutluyorum. İdealist ve emektar öğretmenlerimiz, sizlerin sayesinde bu çocuklarımız bu günlere geldiler. Emeğiniz çok büyük. Bu programın hazırlanmasında da emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. 4. sınıf öğretmenlerimiz Filiz Türk, Onur Torbacıoğlu, Mustafa Torun, Ayla Ekinci, Dursun Köse, rehberlik öğretmenlerimiz Caner Turan ve Turabi Ağlamaz, Müdür Yardımcımız Erkan Çelik'i ve tüm emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum. Ayrıca bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ve bugünün gerçekleştirilmesinde büyük katkısı bulunan Ali Çam'a hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum." dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim