Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda yapılan bayramlaşma programına SP İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Ayvalı, İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (İSOMDER) İl Başkanı Abdullah Gökgöz, SP eski İl Başkanları Metin Taş, Mehmet Aşıla, Ahmet Bölükbaş, Yakup Taş ve partililer katıldı.
Törende Çorumluların, partililerinin, milletimizin ve İslam aleminin bayramını kutlayan İl Başkanı Cıdık, eski il başkanlarını aralarında görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Görevi aldıkları ilk günden beri eski başkanlardan maddi manevi büyük destekler aldığını, bunun artarak devam edeceğine inandığını ve bayramların toplumsal dayanışma, paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu dile getiren Faruk Cıdık: “Bizi biz yapan ortak değerlerimize sarıldıkça aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. 15 Temmuz gecesi aziz milletimizin ortaya koyduğu birlik ve dayanışma bunun en son ve en destansı örneklerinden biri olmuştur. Bayramlar bu manevi değerlerin güçlendirilmesi ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için birer fırsattır” dedi.
İslam ülkelerinin neredeyse tamamında iç çatışma ya da kaosun hakim olduğunu kaydeden Faruk Cıdık, İslam dünyasının topyekün bir uyanışa ve silkinişe ihtiyacı olduğunu vurguladı. Cıdık; “İnşallah bu bayram İslam âleminde bir uyanışa, bir dirilişe vesile olur. İslam âlemindeki gözyaşının sona ermesine vesile olur. Bir an evvel İslam Birliğinin ve Adil Bir Dünya’nın kurulmasına vesile olur. Dua ve temennilerimiz bunun içindir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve islam aleminin mübarek kurban bayramını kutluyorum, mutlu, huzurlu ve müreffeh bir gelecek diliyorum” şeklinde konuştu.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim