Önceki gün yine İskilip’te hemşehrileriyle bir araya gelen Milletvekili Adayı Muhsin Kocasaraç, esnaf gezisi yaparak çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Geçim sıkıntısı ve özellikle İskilip’teki düzensizlikten şikâyetçi olan esnaf, “Bizi anlayacak, derdimizi bilen, bizden biri olan Muhsin Kocasaraç’ı destekleyeceğiz. İskilip’in evladı olan milletvekili adayımıza sahip çıkacağız.” şeklinde mesaj verdi.
Halkın ilgisinden son derece memnun kalan Muhsin Kocasaraç ise “Ben her zaman İskilip’in ve İskilipler’in yanında oldum. Memleketimiz yıllardır ilgiye muhtaç, sıcakkanlı ve güler yüzlü yöneticiye muhtaç. İskilip halının sorunları ve talepleri bugüne kadar hep gözardı edildi. Buradaki yöneticiler yıllarca kendi menfaatleri dışında birşey düşünmemiş. İskilipli yazın toz toprakla, kışın çamurla mücadele ediyor. Biz bu makûs talihi kırmaya geliyoruz. Bizi destekleyen ve desteklemeyen bütün vatandaşlarımızın derdine eşit yaklaşacağız.” diye konuştu.

AMATÖR SPORA DESTEK
Muhsin Kocasaraç ayrıca kurucu yönetim kurulu üyesi olduğu İskilip Gücü Spor Kulübü’nü de ziyaret etti. Kulüp tesisini gezerek yöneticilerle bir araya gelen Kocasaraç, İskilip Gücü Spor Kulübü’nün ilçenin markası olduğunu söyledi.
İskilip’te spora ve sporcuya destek için her türlü performansı sergileyeceğini aktaran Kocasaraç, “İlçemizin gençlerinin spor ve sosyal aktiviteye ihtiyacı var. İskilipgücü bu açığı birazcık da olsa kapatıyor. Biz de her zaman spora destek vermeye devam edeceğiz. İlçemizde spor faaliyetlerinin artması siyasi bir olay değildir. Bu herkesin destek vermesi gereken asli görevlerindendir. Biz kurucu yöneticisi olduğumuz kulübümüzü ve diğer etkinlikleri her zaman desteklemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim