İskilip Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, şube müdürleri Fatih Okumuş, Bilal Erğan ile İskilip merkez ve köy okullarında görev yapan öğretmenler katıldı.

Yoğun ilginin olduğu söyleşinin başında İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, kısa bir açış konuşması yaparak, Metin Alkan’ı tanıttı. Metin Alkan ve İskilip Halk Eğitimi Merkezi’nin birbiriyle bütünleştiğini belirten Atcıoğlu, Metin Alkan’ın başarılarla dolu bir meslek hayatının olduğunu söyledi.

29 yıl müdürlük yaptıktan sonra yaş haddinden emekli olan Metin Alkan, öğretmenlere Halk Eğitimi Merkezi’nin eski halinden bugünlere nasıl gelindiğini anlattığı söyleşisinde müdürlük görevinin başında türlü zorluklar geçirdiğini ancak birlikte çalıştığı arkadaşların gayretleri ve çalışmada gösterdikleri azim ve gayretle bugünlere gelindiğini anlattı.

Halk Eğitimi Merkezi’nde birçok kalfa-usta yetiştiğini, pek çok kişinin ekmek kapısı olduğunu, İskilip Halk Eğitimi Merkezi’nin bir marka değere ulaştığını söyleyen Alkan, bakan, bakan yardımcısı, genel müdür, daire başkanı gibi devlet adamlarının İskilip’e ziyarete geldiklerini ifade etti. İskilip Halk Eğitimi Merkezi’nin bugün de aynı konumda olduğunu söyleyen Alkan, öğretmenlerin ve milli eğitim müdürünün sorularını da cevaplandırdı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim