Elvan Ünal’ın oğlu, merhum Bekir Alyakut’un damadı, Fatma Alyakut Ünal’ın eşi, Edanur Ünal ve dişçi Nuray Ünal’ın babaları, Belediye’den emekli Cengiz Ünal ile Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı Arif Ünal’ın kardeşi; Savran, Süleyman, Nebi, Mustafa ve Cevdet Alyakut’un enişteleri olan 32 yıllık emektar eğitimci İshak Ünal, çalışkanlığı, fedakarlığı ve yardımseverliği ile çevresinde oldukça seviliyordu. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ünal için ailesi tarafından bir mevlid yemeği düzenlendi.

Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan yemeğe Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Zeki Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Okul Müdürü İbrahim Ayaz, Altınokta Körler Derneği Başkanı Cuma Aykaç, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Ünal ailesinin kapıda karşıladığı mevlid programında emektar öğretmen için dua edilirken, okul idareci ve öğretmenleri de konuklarla yakından ilgilendi. Vali Kılıç ve beraberindeki protokol üyeleri de yemekte İshak Ünal’ın ailesi ile biraraya gelerek başsağlığı dileklerini ilettiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim