Sağlık alanında yaşanan gelişmelerin ele alındığı görüşmede Tabip Odası Başkanı Çağlar, Üniversite Hastanesi’nin gerçekleştirmiş olduğu başarılı operasyon ve tedavi yöntemleriyle önemli başarılara imza attığını belirterek sağlık alanına verdiği önemden dolayı Rektör Alkan’a teşekkürlerini iletti.

Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Çağlar, Üniversite ile işbirliğine hazır olduklarını belirterek, ortak projelere imza atmaktan büyük mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.

Rektör Alkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Oda Başkanı Çağlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Tıp Fakültesi ile hastanemizde kısa sürede önemli gelişmelerin kaydedildiğini ifade ederek, “Üniversitemiz hem gerçekleştirdiği operasyonlarla hem de bünyesine kattığı öğretim üyesi ve birimlerle sağlık alanında her geçen gün büyümeye devam ediyor. Hitit Üniversitesi olarak Çorum Tabip Odası’na her zaman destek vermeye ve birlikte ortak çalışmalar gerçekleştirmeye hazırız.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim