Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çalık YEDAŞ tarafından Samsun Sheraton Otel’de düzenlenen yemeğe katıldı.
Çalık YEDAŞ Çorum İl Koordinatörü İlyas Akyol’un da katıldığı yemekte İsbir, programda olmadığı halde ilçesinde turizmde öncelik olarak görülen 5 kilometrelik yol boyundaki elektrik hatlarının yeraltına alınması dolayısıyla Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na Hitit simgeli Lotus çiçeği tablosu hediye etti.
Programda konuşan Taner İsbir, “Programda olmadığı halde turizmde öncelik olarak görülen 5 kilometrelik yol boyundaki elektrik hatlarımız yer altına alınmıştır.
Bu hizmetin gerçekleşmesinde AK Parti Çorum Milletvekilimiz Sayın Salim Uslu başta olmak üzere Sayın İl Koordinatörümüz İlyas Akyol’a, YEDAŞ çalışanlarına ve YEDAŞ Genel Müdürümüz Sayın Nurettin Türkoğlu'na hizmet ve gayretlerinden Dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca YEDAŞ çalışanlarını İncesu ve Şapinuva’yı görmek üzere Ortaköy’e davet ediyorum” dedi.
Çalık YEDAŞ Çorum İl Koordinatörü İlyas Akyol ise yaptığı konuşmada “Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Taner İsbir’in çok gayretli çalışmaları var. Biz de kendisine destek olduk. İncesu ve Şapinuva gerçekten görülmeye değer yerler. Başkanımızın davetini bende tekrar ediyorum” ifadesini kullandı.
Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ise Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’in verdiği hediyenin kendisi için gerçekten sürpriz olduğunu ifade ederek, “çalışma ve hizmetlerin karşılığı, Başkanımızın mutluluğu gözlerinden okunuyor. Ortaköy'e hayırlı olsun. Kısa zamanda Ortaköy'e ziyarete geleceğim. Bizde bu çalışmaların karşılığı böyle bir memnuniyet yorgunluğumuzu atıyor ve gayretimizi artırıyor. Kısa zamanda Ortaköy'e ziyaret gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim