Turgut İlgü dün gerçekleştirdiği ziyarette, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Oda Yönetimi’yle görüşerek destek istedi.
CHP eski Belediye Meclis Üyeleri Güler Güleç, Tekin Kerman ve Hasan Kalender ile TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Karaca, Aykut Kolağası, Hayri Şamlı, Ömer Altıkardeş ve Mustafa Özbayram’ın da hazır bulunduğu ziyarette Turgut İlgü, Çorum’u Meclis’te en iyi şekilde temsil etmek için aday olduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ise Turgut İlgü ile iki dönem TSO Meclisi’nde birlikte çalışma fırsatı bulduklarını belirterek, “Sevdiğimiz bir arkadaşımızın siyasette yer almasından ve TBMM çatısı altında bulunmasından mutluluk duyarız. Umarım siyasette şans yanında olur. Kendisine başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
İşadamlarının aktif siyasetin içinde olmalarının önemine değinen Başaranhıncal, “Aynı zamanda işveren olan işadamları, emekçinin sorunlarını da en iyi şekilde bilen kişilerdir. Bu nedenle işadamlarımızın siyasi partilerde yer almalarını ve TBMM’nde bulunmalarını önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim