Bilinen en büyük fuar organizasyonlarından biri olan Çin Kanton Fuarı ve Hong Kong gezisinin içinde bulunduğu programın duyurusu yapıldı. Türkiye geneli katılımcıların katıldığı organizasyona Avrupa ofislerinden katılımcıların olacağı belirtildi.
Kanton Fuarı birinci kısımda yer alan sektörlerin “Elektronik ürünler, makine ve ekipmanları, kimyasal ürünler, yazılım ve donanımları, yapı gereçleri, bisiklet, motosiklet otomotiv ve yedek parçaları, aydınlatma araçları, elektrikli ev eşyaları, iletişim donanımları, organik ve inorganik materyaller, ev ve ofis mobilyaları, oyuncak ürünler, bilgisayar ve donanımları, deri çanta ve diğer ham madde ürünler” olduğu belirtildi.
Gezide Hong Kong ticaret ataşeliğinde çeşitli konular hakkında bilgi paylaşımı yapmak, hammadde ve yarı mamül tedarikçileri ile görüşmeler sağlamak ve Kanton Fuarı üreticileri ve pazara sunduğu teknoloji hakkında bilgi almak ve bununla beraber aynı sektördeki Türk üreticilerinin ürünlerinin kıyaslanması gibi amaçlar güdülüyor.
Çin Halk Cumhuriyeti’nin ticaret potansiyeli ve sanayi bölgelerinin Türk işadamlarına sunduğu fırsatların yerinde görülebileceği ve MÜSİAD tarafından desteklenen organizasyonla ilgili bilgi veren ENN Holiday Yetkilisi Mustafa Boyraz, bugüne kadar 37 Uzakdoğu organizasyonu yaptıklarını hatırlattı.
Boyraz, fuara katılım için son tarihin 5 Eylül 2015 olduğunu sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim