Dün Cuma Namazı sonrasında Muhtarlık önünde gerçekleştirilen battaniye dağıtımına özellikle sığınmacı ailelerden yoğun talep yaşandı.
Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, kış mevsiminin yüzünü göstermesiyle birlikte yoksul insanların zorlanmaya başlandığını belirterek, “Bizim mahallemizde de çok sayıda ihtiyaç sahibi aile bulunuyor. Öte yandan Ulukavak Mahallesi, mülteci ailelerin yoğun olarak bulundukları bölgelerden biri durumunda. Bu yurttaşların sıkıntılarını göz önünde bulundurarak işadamlarımızdan çeşitli yardımlar talep ettik. Bu doğrultuda sayın Metin Erişken bu talebimizi karşılıksız bırakmayarak 1000 adet battaniye gönderdi. İnanıyorum ki bu battaniyeler kış şartlarında zorlanan ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze olsun yarar sağlayacaktır.” diye konuştu.
 
ERİŞKEN’DEN AYRICA 10 TON ŞEKER YARDIMI
Muhtar Hanefi Özdemir ayrıca işadamı Metin Erişken’in önümüzdeki günlerde 10 ton şeker yollayacağını dile getirerek, yoksullara dağıtılacak bu şekerin 5 tonluk bölümünün önümüzdeki hafta, diğer 5 tonluk kısmının ise daha sonra Çorum’da olacağını söyledi.
Muhtar Özdemir katkılarından ötürü işadamı Metin Erişken’e teşekkür etti.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim