Bahçelievler Mahallesinde  faaliyet gösteren E.D’ye ait  iş yeri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Önceki akşam saat 20.30 sıralarında yaşanan son olayda, iş yerinin önüne gelen iki kişi, tüfekle dükkana ateş açtı. Açılan ateş sonucu İş yerinin camları kırılırken,  burada çalışan 22 yaşındaki Ö.Ç, seken saçmalarla ayağından yaralandı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

 İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı gence olay yerinde ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ateşli silahla yaralama ve mala zarar verme olayıyla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen  E.I., ve K.Ö’yi  yakalandı.  

OLAYDA KULLANILAN SİLAH BULUNAMADI

Olayın şüphelileri verdikleri ifade de olayda kullandıkları silahları kaçarken araçların altına attıklarını belirtirken, bölgede yapılan aramada ise silahlar bulunamadı.  E.I., ve K.Ö., “Silahla yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve mala zarar verme “ suçundan haklarında işlem başlatıldığı öğrenildi. Olayın ise hesap yüzünden çıktığı ve kurşunlama olaylarının yaşandığı öne sürülüyor..

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim