Alınan bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi Ankara yolu üzerinde yaşanan olayda M.T isimli işçi işyerinde yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Akkent Mahallesi İskilip yolu üzerindeki bir işyerinde çalışan İ.P isimli kişi de kiremit istiflerken kafasına düşmesi sonucu hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Aynı bölgede başka bir işyerinde ise M.S isimli kişi tuğla taşınan bant altından geçerken başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir işyerinde çalışan K.E.K (24) isimli işçi de ürün aracına sağ el yüzük parmağını sıkıştırması sonucu yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Çorum’da başka bir işyerinde çalışan I.A isimli kişi de şeker torbasını ayağına düşürünce yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

İskilip Çomu Köyü’ndeki bir işyerinde ise H.H.D (87) isimli yaşlı adam taşıdığı malzemenin sağ el orta parmağına düşmesi sonucu yaralandı. Yaşlı adam İskilip’teki ilk müdahalenin ardından Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Alaca Akören Köyü’ndeki sulama kanalı projesinde çalışan H.M (59) isimli kişi de çalıştığı sırada dengesini kaybederek yere düşmesi sonucu hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim