Alınan bilgiye göre Ankara yolu ve Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde çok sayıda işçi yaralandı. Buna göre OSB’de bir işyerinde çalışan B.A (32) parmağını ürün arabasına sıkıştırması sonucu; Ş.G (53) tezgâh altını temizlediği esnada kafasını tezgâha çarpması sonucu; H.T (26) sol el iki parmağını pres makinesine sıkıştırması sonucu; K.A. (22) dikiş makinesi iğnesinin eline batması sonucu yaralandı.

Yaydiğin Köyü mevkiindeki işyerlerinde ise iki işçi yaralandı. Buna göre K.A (49) işyerinde kamyonet üzerinden malzeme indirdiği sırada kamyonetten inmeye çalışırken dengesini kaybederek aşağı düşmesi sonucu yaralanırken, N.G. (38) ise tezgâh üzerinde bulunan testere ile çıta kesmeye çalıştığı esnada sol el işaret parmağını kesmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Ankara yolu üzerindeki bir işyerinde ise iki kaza yaşandı. U.Ç. (21) ve H.G (21) isimli işçiler işyerinde taşıdıkları mermer parçasını ayaklarına düşürmeleri sonucu yaralandı.

Ayrıca Gülabibey Mahallesi’nde E.D eline iğne batması sonucu, Mimar Sinan Mahallesi’nde S.E işyerinde ayağının burkulması sonucu; Ulukavak Mahallesi’nde İ.K elini makineye sıkıştırması sonucu, Çöplü Mahallesi’nde H.Ç düşmesi sonucu, Sungurlu Fatih Mahallesi’nde F.Ç isimli işçi kaynak yaparken gözlerinden yaralandı.

Yaralı işçiler hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, olaylarla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile soruşturma başlatıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim