Ziyarette Özak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Mehmet Özdoğan da hazır bulundu.
Dernek çalışmaları hakkında Ezer’den bilgi alan Vali Kara, iş dünyasına her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.
Çorum’da göreve başlayalı 7 ayı bulduğunu dile getiren Vali Ahmet Kara, Çorum’un her açıdan çok güzel bir şehir olduğunu, derneklerin çalışmaları ile şehri daha iyi noktalara taşıyacaklarını belirtti.
Vali Kara, “İş adamlarımız ve onları bünyesinde bulunduran sizin gibi sivil toplum kuruluşları benim için çok önemli. Her konuda iş adamlarımıza kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açık. Her zaman randevu almadan gelebilirsiniz. Bu güzel şehrin insanları çok çalışkan bende bu şehrin valisi olarak katkı sağlamak istiyorum. Derneğinizin çalışmalarını takip ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde tekrar üyelerinizle birlikte yeniden bir araya geliriz” diye konuştu.
Şube Başkanı Selahattin Ezer ise derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ezer, MİSİAD olarak yeni kurulmalarına rağmen toplumun tüm kesimleri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ve Türkiye genelinde 40 şubeye ulaştıklarını söyledi.
Ziyarette milli sermayeye dikkat çeken Ezer, “Dernek olarak milli sermayenin desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Hedefimiz milli bir ekonomi, milli bir sanayi, milli bir tarımdır” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim