Ünal Yem’in Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hâle getirdiği aşure yemeği, dün Alis Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Yemeğe Vali Necmeddin Kılıç, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Alb. Fatih Üstündağ, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, ÇORUMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kılıçoğlu, bazı daire müdürleri, Belediye Meclis üyeleri ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
Etkinlikte, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunduktan sonra, Kerbela Şehitleri için dua edildi.
Ünal Yem Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Sarıaslan, kutsal Muharrem ayı nedeniyle her yıl düzenledikleri aşure yemeğinin Çorum iş dünyasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirterek, “Bu yemeğimizin, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte daha anlamlı hâle geldiğine inanıyoruz. Yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran tüm protokol üyelerine ve iş dünyasının kıymetli temsilcilerine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.





Organizasyonun ev sahibi Ünal Yem Ailesi (Soldan sağa): Ahmet Alaca, Murat Sarıaslan, Özlem Uysal Göçmen, Ünal Yem Kurucusu Haydar Sarıaslan, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Sarıaslan ve Erdi Baş
(Recep SERBES)
 
Editör: TE Bilisim