Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, akademik birim ziyaretleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sungurlu Meslek Yüksekokulu ve Alaca Meslek Yüksekokulu’nda öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.
Görevde bulunduğu süre içerisinde Hitit Üniversitesi’nde yapılan çalışmalara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Prof. Dr. Alkan, gelecekte hedeflenen projeler hakkında da öğretim elemanlarını bilgilendirdi.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik personelinin yoğun katılımı ile önceki gün gerçekleştirilen toplantıda konuşan Prof. Dr. Alkan, “Bilim insanlık içindir anlayışı ile değişen dünyada, değişen yeni Türkiye’de bizlerden hizmet bekleyen insanlığın daha kaliteli, daha konforlu bir hayat yaşaması için var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.
Rektör Alkan ayrıca, Kuzey Kampüsü’ndeki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatının tamamlamasıyla birlikte İİBF’nin lisans ve lisansüstü düzeyde daha da büyüyeceğine dikkat çekti.
Sungurlu MYO ve Alaca MYO’da da öğretim elemanları ile birer toplantı yapan Prof. Dr. Alkan, ilçelerdeki MYO’ların ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığı belirterek bu anlamda ellerinden geldiğince ilçelere destek vereceklerini söyledi.
Modern ve yeni binalara kavuşan Sungurlu MYO ve Alaca MYO’nun ilimize kazandırılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alkan, Hitit Üniversitesi’nin başarı grafiğinin sürekli olarak yükseltmekte olduğuna dikkat çekerek gelişim sürecine katkı sağlayan tüm öğretim elemanlarına teşekkür etti.
Toplantılar sonrasında Prof. Dr. Alkan, Sungurlu MYO kampüs inşaatında incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden bilgi aldı. Rektör Alkan, en son teknoloji ile donatılarak modern tasarıma sahip prestijli binaların en kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.


(Hitit Üniversitesi)


Editör: TE Bilisim