SGK İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Çorum Belediyesi, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası temsilciler katıldı.
Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Menekşe Şahin, işbirliği platformu üyeleri olarak; kayıt dışı ekonomi ve kayıt dışı istihdam sorunlarının çözümünde, sosyal ve endüstriyel barışın gelişmesinde ve ekonomik sürecin istikrar kazanmasında destek sağlayacak tepsit ve önerileri tartışmak amacıyla yaptıkları toplantıların etkin ve verimli bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçen tüm kurum kuruluşlara ve temsilcilerine teşekkür etti.
SGK Çorum İl Müdürü Duran Cesur'da, Çorum düzeyinde kayıtlı istihdamı teşvik etmek amaçlı yürütülen proje için Hitit Üniversine, Ticaret ve Sanayi Odasına ve ilgili tüm kurumlara teşekkür ederek, kayıt dışı istihdama yönelik temel konularda ihtilafların barışçıl çözümüne katkı sağlamak için bu tür işbirliklerinin önemine vurgu yaptı.
Toplantıda konuşmaların ardından Sosyal Güvenlik Denetmeni Mustafa Göncü, ‘Sosyal Güvenlik Rehberlik ve Teftiş Uygulamaları’ konulu bir sunum yaptı.

Editör: TE Bilisim