İftara, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Tiritoğlu başta olmak üzere, üst düzey yöneticiler katıldı.

TEMELİ 1929’DA ATILDI

Tiritoğlu Şirketler Grubu’nun temeli 1929 yılında büyük dede İsmail Hakkı Tiritoğlu tarafından atıldı ve şirket 4 nesildir Tiritoğlu Ailesi tarafından yönetiliyor.

Şirket, inşaat, yapı malzemeleri, yapı kimyasalları, izolasyon ve kaba inşaat malzemeleri üretimi ve satışında neredeyse bir asırlık deneyimini müşterileriyle paylaşıyor.

Tiritoğlu inşaat malzemeleri ile başlayan ticari serüven, Eps styropor üretimi yapan Tipor , yapı kimyasalları üretimi yapan Merks aş , demir ve beton satışı yapan Tiyapı ve Kastamonu’nun Araç ilçesindeki HES projesi yatırımı Tienerji ile devam ediyor.

DOĞA VE ÇEVRE DOSTU

Tiritoğlu Şirketler Grubu’nun, doğa ve çevre dostu bir anlayışla sorumlu davranmaya azami özeni gösterdiği vurgulanırken, Ankara’dan başlayarak tüm Türkiye’yi kapsayan geniş bayi ağı ile ülke kalkınmasına ve istihdama katkıda bulunmaya çalıştığı bildiriliyor.

39 ilde bayiliklerinin bulunduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Tiritoğlu, “Bizler büyürken, çevremizdeki herkesin bizlerle birlikte büyümesini istiyoruz” ifadesini kullanıyor.

HASANOĞLAN OSB’DE ÜRETİM

Tiritoğlu Mimarlık bünyesindeki TİPOR, Ankara’da, Hasanoğlan Organize Sanayi Bölgesi’nde 2009 yılında üretime başladı.

Gelişmiş blok ve enjeksiyon makinaları, teknolojik alt yapısı, uzman kadrosu ve esnek üretim kabiliyeti sayesinde, Tipor tesislerinde taleplere uygun şekil ve ebatlarda EPS polistiren mamullerinin üretimi yapılıyor.

Temel faaliyet alanı olan EPS polistiren ürünlerin ısı yalıtımı alanında enerji tasarrufu sağlayan, çevre dostu çözümlerden biri olduğu düşünüldüğünde, Tipor, çevre koruma misyonuna uygun üretimleri ile çevre korumasına da katkı sağlıyor.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim