Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, 15 Temmuz Şehitleri Şehit Erol Olçok ve Ali Karslı’nın sınıf arkadaşları katıldı.

İmam Hatip Lisesinde Kur'an-ı Kerim Tilaveti okunması ile başlayan etkinlikte konuşan Milli Eğitim Müdürü Büyük; “Hepimiz Allah’a döneceğiz ama ne zaman nerede, nasıl bir dönüş. Şehit olmak için dua ediyoruz ancak vatanı için Allah yolunda şehadete ulaşabilmek herkese nasip olmuyor. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekanları Cennet olsun. Hepimiz bir gün göçeceğiz. Arkamızdan nasıl anıldığımız çok önemli. Onlar en yüksek mertebeye yüceldiler. Hepimiz onları minnet ve şükranla anıyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Karadağ ise “Rabbim mekanını cennet eylesin. 15 Temmuz Şehidimiz Erol Olçok abimiz Gözünü budaktan sakınmayan, mütevazi, dürüst her şeyi ile Partimize kendisini adamış birisiydi. Erol Olçok, oğluyla boğaz köprüsüne çıkarken "Ne duruyorsunuz insan bir kere ölür gün bugündür diyerek şehadete doğru yürümüştür” dedi.

15 Temmuz Şehitleri Erol Olçok ve Ali Karslı ile aynı sıraları paylaşan arkadaşları hatıraları ve duygularını anlatırken tören dualarla son buldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim