Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AKParti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Çorum eski Milletvekili ve Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Cahit Bağcı, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve çok sayıda davetli katıldı.

Okul mezunlarından din görevlisi Hüseyin Kara’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mehter gösterisi ile başlayan programda Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Çorum eski Milletvekili ve Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Cahit Bağcı birer selamlama konuşması yaptı.

İmam Hatip mezunlarının büyük sayılara ulaştığını ancak aralarında tam bir beraberlik olmadığını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, programa katılmayan İmam Hatip mezunlarına sitem etti. Programa katılanların sayısının her yıl daha da azaldığını belirten Külcü, “Şükürde bir zayıflık ve ihmal varsa Allah o nimeti elinden alır. İmam hatipler mu milletin umudu ve geleceğidir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından programa katılanlara keşkek ikram edildi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim