İmal, “Tarihten ders çıkarmayan, rüzgâr ekip fırtına biçtiğinden habersiz aymazlar, asla amacına ulaşamayacaktır. Şer cephesinin her türlü girişimi Türk milletinin iman dolu yüreğinde boğulacaktır” dedi.
Geçmişinde sayısız zafer yaşamış, en zor dönemlerde bile esaret altında yaşamaktansa ölümü seçen Türk milletinin, bugün içinde bulunduğu ağır şartlardan mutlaka kurtulacağını ifade eden İmal, mesajını şöyle sürdürdü:
“Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelesi “Büyük Taarruz” ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi” ile zirveye ulaşmıştır. Türk Milleti öz vatanlarında esaret altında yaşamayı reddederek, verdikleri muazzam mücadele neticesinde 30 Ağustos’ta destansı bir zafere daha imza atmıştır.
Bölünecek vatanımız, verilecek bir karış toprağımız, ötekileştirilecek-ayrıştırılacak insanımız, parçalanacak devletimiz asla yoktur ve olmayacaktır. Türk milleti bir daha kuşatma altına alınamayacak ve işgal altında kalmayacaktır.
Bugün Türk Milliyetçileri olarak bizler de emanet olan kutsal vatana sahip çıkmalı, tehlikelere karşı uyanık olmalıyız. Birliğimizi bozmaya çalışanlara, vatanımıza kastedenlere göz açtırmamalı, moda tabirlerin aksine “Milliyetçi Türkiye”yi inşa etmeliyiz.
Türk Milleti’ne bu haklı gururu ve mutluluğu yaşatan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıralarını şerefle yad ediyoruz. Ruhları Şad Olsun! Emanet ettikleri bu mübarek vatanı canımız pahasına son Ocak sönene kadar savunacağımıza ve Türk’ün sancağını yere düşürmeyeceğimize söz veriyoruz.”
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim