Türk Eğitim Sen, üyelerinin ve bütün öğretmenlerin, eğitim çalışanlarının sigortası olduğunu ifade eden Selim Aydın, “İLKSAN, bugün öğretmenlerimiz için güzel şeyler yapmaktadır. İLKSAN’ı karalamak, sadece onu yönetenlere yapılmış bir kötülük değil, kendilerine de yapılmış bir kötülüktür. Çünkü bu kurum onlar için de vardır, onlar için yardım yapmakta, onlara da imkânlar sunmaktadır. İLKSAN ile ilgili olumsuz kanaatleri olan arkadaşlarımızı da tekrar aklıselim davranmaya, doğruları öğrenmeye davet ediyorum.
Bu vesileyle, 9 Nisan’da Albayrak ilkokulunda yapılacak İLKSAN seçimlerinin eğitim çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Türkiye Kamu-Sen’in Albayrak İlkokulunda yapılacak olan İLKSAN seçimlerinde aday olan üyeleri şöyle:
Çorum Merkez Mustafa Yıldırım İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Vedat Kara Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Alaca Talip Yıldız, Bayat Satılmış Demirtaş, Boğazkale Emin Saltık, Dodurga Hacı Refaaddin Çetin, İskilip Ömer Dalkuç, Kargı İlker Namlı, Laçin Umut Şencan, Mecitözü Ertan Peksak, Oğuzlar Osman Çopur, Osmancık Abdullah Koç, Sungurlu Mükremin Dağaşan, Uğurludağ Oytun Ocak
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim