İmam Hatip Lisesi Mezunu Kamu Çalışanları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Mehmet Bayrak, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmek istenen darbenin ilk dakikalarından itibaren meydanlara indiklerini belirterek, “Halkın direnişine ortak olduk. Meydanlarda darbe karşıtı nöbetimizi 15 Temmuz’dan itibaren bugüne kadar yılmadan, bıkmadan dernek yönetimi ve üyelerimizle tuttuk. Bugünden itibaren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan emir geldiği an tutmaya da devam edeceğiz” dedi.
FETÖ/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmek istenen darbe planının istenildiği gibi sonuçlanmadığını ve tam aksine onlarca hayra hizmet ettiğini kaydeden Bayrak, açıklamasında şunları dile getirdi:
“Bu vesile ile her zamanki gibi halk ile yan yana, omuz omuza olduk. Başta devlet ve millet kaynaşmasını arttırmış ve neredeyse halkın tamamı darbe karşısında devletinin yani sivil idarenin başı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmuştur. Bu bağlamda darbe direnişe katılan, milli irade nöbeti tutan herkese İHL Kamu Derneği olarak ikramda bulunulmuştur. Bu yardımlara darbe karşıtı nöbetinin ilk gününden buyana destek veren İHL Kamu yönetimine, üyelerine ve ikramda sponsor olan Hitit Gıda’dan Erdal Çoban, Okudanlar Kuyumculuk’tan Osman Okudan, Burak Giyim Kemal-Alaattin Gültepe, Özdemirler kırtasiye Hayri Özdemir, Babacan Giyim, Adem Özdemir, Ebru Gül Çömüz, Hitit Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bakan beye teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.”
Milli iradeyi canı pahasına savunan halkın direnişine ortak olmanın gururunu yaşadıkları belirten Bayrak, “Her zaman olduğu gibi bu kara günlerde de halkımızın yanında yer alarak iyi günde de, kötü günde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacağız. 15 Temmuz akşamı milli iradeyi korumak üzere sokağa çıkarak hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm halkımıza baş sağlığı diliyorum. Ayrıca yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim