Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan, Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı, AKİA Genel Müdürü Remzi Baka, bazı belediye meclis üyeleri ile vatandaşların katılımıyla Hürriyet Meydanı’nda düzenlenen törende yeni otobüslerin tanıtımı gerçekleştirildi.

Ulaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı, Çorum’da toplu taşıma hizmetini daha kaliteli sunmaya gayret edeceklerini belirtirken, AKİA Genel Müdürü Remzi Baka ise projede kendi firmalarını ortak seçen Çorum Belediyesi’ne teşekkür ederek, asfalta uygun, konforlu ve daha donanımlı otobüslerle Çorumluya hizmet verileceğini dile getirdi.

65 yeni otobüsten 25’inin bugünden itibaren, kalan 40’ının ise ay sonunda sefere başlayacağını dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül ise, gerek vatandaşlara gerekse de şoförlere bazı uyarılarda bulundu.

Yolculardan günde 8-10 saat direksiyon sallayarak stres altında kalan şoförlere anlayış göstermesini isteyen Gül, sürücülerin de yaşlı, engelli ve diğer tüm hemşehrilerine kaliteli hizmet sunmasını, aksi takdirde işlerine son verileceğini bildirdi.

Törende Başkan Gül’e Ulaş A.Ş. ve AKİA yöneticileri tarafından otobüslerin temsili anahtarları verilirken, şoför mahalline geçen Gül, bilet kumbarasına 100 lira siftah parası attı.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim