Kurum ortakları ile birlikte AHL Park’ta bulunan Mado’da gazetecilerle bir araya gelen Tüysüz, kovid-19 pandemisi sürecinde yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirecekleri faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Korona virüs pandemisinin ardından 16 Mart’tan sonra Sınav Eğitim Kurumları olarak bölüm ve zümre başkanlarıyla Fen, Matematik ve Türkçe alanlarında online dersleri bizzat kendilerinin verdiğini kaydeden Tüysüz, “Stüdyo sınıflarda canlı çekimler yaptık. Whatsapp grupları kurarak ve gruplar üzerinden yoklama alarak ders veren bir sistem geliştirdik. Deneme sınavlarının ve analizlerinin takiplerini yaptık. Haziran ayında 25 günlük programda 105 saatlik ders koyduk. Her hafta mutlaka deneme sınavı yaptık” dedi.

Gerçekleştirdikleri bu çalışmalar neticesinde Çorum1’incisi ve Türkiye 23’üncüsü çıkardıklarını belirten Tüysüz, “İlk onda 7 öğrenci çıkarmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çorum’dan üniversitelere hazırlık sürecinde en çok öğrenci gönderen kurumların başındayız” şeklinde konuştu.

Tüysüz, geçen eğitim-öğretim döneminde ara sınıfların yapamadıkları derslerinin telafisine de başladıklarını ifade ederek, bununla ilgili 5 haftalık telafi dersi koyduklarını söyledi.

“HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALDIK”

10 Ağustos itibariyle kurum merkezinde derslere başladıklarının bilgisini veren Selami Tüysüz, “Bunun için tam teşekküllü pandemi sınıfları oluşturduk. Sınıflarımızın alanını büyüttük. İçeri girerken tüm öğrencilerimizin ateşi ölçülüyor. Maske, sosyal mesafe ve hijyene tam anlamıyla özen gösteriliyor. Öğretmenlerimiz de siperlik ve maskeyle derslerini veriyor” ifadelerini kullandı.

Tüysüz, Osmancık’a açtıkları kampusun daha büyüğünü Çorum merkezde çevre yolu üzerinde aktif hale getireceklerini belirterek “Pandemi süreci biter bitmez inşaatına başlayacağız” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim