İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulunda göreve seçilen yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımını yaptı.
İYC Çorum Şubesi genel kurulunda yeni yönetim kurulu, denetim kurulu ve müşavere heyeti üyeleri de belirlenmişti. Yeni göreve gelen Yönetim Kurulu üyeleri ilk toplantılarını gerçekleştirdiler, toplantının ilk gündem maddesi olan görev dağılımı yapıldı. Av. Mehmet Karadağ yeniden Şube Başkanı seçilirken, Bekir Yıldırım ve Veysel Yetik ise Başkan Yardımcısı oldu. Orhan Horan’ın Muhasip, Ahmet Tuna’nın Veznedar olduğu yönetim kurulunda Abidin Ayaş sekreterlik görevini üstlendi. Mustafa Tuzcu ise üye olarak kaldı.
İYC Başkanı Av. Karadağ, görev dağılımı sonrası yaptığı açıklamada, İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi Yönetim Kurulu olarak iki yıl süre içerisinde yapılmasını hedefledikleri faaliyetler konusunda bilgiler verdi.
Karadağ, “İYC Çorum Şubesi olarak, İlimize gelen erkek öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumda yurdumuz ve imkanımız bulunmakta bu nedenle birinci önceliğimiz bir kız yurdu yada kız evlerimizi bir çatı altında toplama şeklinde kız öğrencilerimizin de ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir çalışma yapacağız. Bunun yanında maddi sıkıntıda olan öğrencilerimize yönelik burs çalışması başlatmayı planlıyoruz” dedi.
Yeni açılan şube merkezinde haftalık ve aylık halka açık sohbet programları düzenlemeyi planladıklarını belirten Karadağ, ayrıca İYC Çorum Şubesi Gençlik Komisyonu ve Hanım Komisyonu kurulmasını hedeflediklerini, böylece bayanlara yönelik de haftalık ve aylık programlar düzenlemeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim