Ziyarette İlgü’ye CHP eski Belediye Meclis Üyeleri Tekin Kerman, Güler Güleç, Hasan Kalender, Necati Şimşek ve bazı partililer eşlik etti.
CHP Milletvekili aday adayı olduğunu belirterek ziyarette destek talebini ileten İlgü, “Nasip olur da seçilirsem Ankara’da sizlerin sesi olup sizleri temsil etmek istiyorum” dedi.
“Sorunlarınızı dile getirmek ve yapabileceklerimizle destek vermek için buradayız” diyen Turgut İlgü, Cemevleri’ne ibadethane verilmesi için çözümün bir parçası olmayı hedeflediğini, bunun için çaba harcayacağını dile getirdi.
Turgut İlgü’nün ilk ziyaretini Vakfa yapmasından dolayı teşekkür ederek kendilerinin toplumun bir bölümünün temsilcisi olduğunu hatırlatan Nurettin Aksoy ise “Toplumun bu kesiminin sorunlarının çözümü noktasında katkı vereceğinizi duymak bize güç kattı. Bizim sorunlarımız bir hayli fazla. Vakıf binamız artık yeterli gelmiyor. Bizde bir çözüm geliştirdik. Vakfımızın yanındaki arsa eğer bize tahsis edilirse oraya içinde kongre merkezinin de bulunduğu bir kompleks yapmayı hedefliyoruz. CHP Belediye Meclis Grubu bununla ilgileniyor. Ancak sizlerin de katkı vermesi bizim için önemli” dedi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim