Ziyarete MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, milletvekili adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Av. Aybüke Topçubaşı Ekici, Av. Muhsin Kocasaraç ve ilçe teşkilatı katıldı.
Ziyarette konuşan MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan, Uğruludağ İlçesi’nin sorunlarını bildiğini ifade ederek, “Türk milliyetçisi olmanın en önemli özelliği ülkenin ve bağlı bulunduğun ilin, ilçelerinin problemlerini bilmektir. İlçelerin problemlerini biliyoruz. Çorum’un her yerinde olduğu gibi ilçede de ulaşım problemi var. Burada yaşayan insanlara yatırım yapılmadığı, dolayısıyla istihdam sağlanamadığı için ilçe göç veriyor. İlçeye yatırım yapılsa ve iş imkânları sunulsa ilçe nüfusu ilçede kalacaktır. Biz nasip olurda meclise gidersek, ilçelerin sorunlarını çözeceğiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç ise, “İlçemizde ulaşım ve su sıkıntısı yaşıyoruz. Milletvekili seçilirseniz sorunlarımızı gündeme getirmenizi isteriz. Bizim görevimiz vatandaş iradesinin sandığa yansımasını sağlamaktır. Huzurlu geçecek bir seçim süreci diliyorum” açıklamalarında bulundu.
MHP’liler daha sonra kaymakamlık personelini ziyaret etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim