Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında İl Stratejik Gelişim Planı Değerlendirme Toplantısı Hitit Üniversitesi’nde yapıldı.

Vali Kılıç’ın talimatıyla geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başlanan ve bu kapsamda bir çok toplantı düzenlenerek geçtiğimiz günlerde de kurumlar arası görevlerin belirlendiği bir protokol imzalanan İl Stratejik Gelişim Planı uyarınca Hitit Üniversitesi’nde bir toplantı düzenlendi.

İl Stratejik Gelişim Planı uyarınca yapılacak çalışmaların iş bölümünün ayrıntıları ile konuşulduğu toplantıda Vali Kılıç, hazırlanan planın Türkiye’de ilk olduğunu, planın 2017 yılı sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

Çorum’un önümüzdeki 5 yılını kapsayan (2018-2023) planın hükümet programları ve kaynaklarına ilaveten mahalli idareler, il özel idaresi ve diğer kaynaklarla destekleneceğini vurgulayan Vali Kılıç, “Her birimin çalışmalarının başında akademisyen bir arkadaşımız olacak ve koordineli olarak çalışıp hedefe ulaşacağız. Bu çalışmaların başarılması örnek olacak ve diğer çalışmalara da ışık tutacaktır” diye konuştu.

Toplantıya Vali Necmeddin Kılıç’ın yanısıra Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, birçok akademisyen ve İl İdare Şube Başkanları da katıldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim