Ziyaret ettiği köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Kaya, ilk olarak kayınpederi vefat eden İl Genel Meclisi Üyesi Aziz Sarüce’ye meclis üyeleriyle birlikte taziye ziyaretinde bulundu. Sarüce’ye başsağlığı dileyen İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, burada vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

Daha sonra İl Genel Meclisi üyeleriyle beraber Salman ve Yeşilyurt köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kaya, muhtarlarla istişare yaparak hem taleplerini dinledi hem de yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Aynı gün içerisinde Boğazkale İl Genel Meclisi Üyesi Hacı Mustafa Şimşek ile beraber Boğazkale Belediye Meclis Üyesi Yalçın Durdemir’e de başsağlığı ziyaretinde bulunan Kaya, Alaca Yüksekyayla Köyü’nde bulunan Rüzgar Gülü Enerji Paneli’ni yerinde inceleyerek burada ki yetkililerden bilgiler aldı. Ardından da yine Yüksekyayla Köyü’nde Boğazkale-Alaca arasında ki 5 km.’lik bağlantı yolunda incelemelerde bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, köy muhtarıyla istişarede bulunduktan sonra köyden ayrıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim