Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, bugün Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’la birlikte Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Hanefi Özdemir’i Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde Ulukavak Mahallesi Muhtarlığı’na seçilmesinden ötürü tebrik eden Ceylan, kendisinin de önümüzdeki Genel Seçimler’de milletvekili aday adaylığını açıklamaya hazırlandığı izlenimini uyandırdı.
Muhtar Özdemir’in “İl Başkanlığı görevini 8 yıldır şaibesiz bir şekilde yürütüyorsunuz. Bundan sonra sizi aynı şekilde Meclis’te milletvekili olarak görmek istiyoruz.” şeklindeki sözleri üzerine Ahmet Sami Ceylan, “Geçtiğimiz hafta boyunca partimizin il ve ilçe yönetimleriyle bir araya geldik. Belediye başkanlarımız başta olmak üzere partimizin her kademesinden insanlarla görüş alışverişinde bulunduk. Partimiz ve memleketimiz adına hayırlı olması inancıyla bu istişareler sonucu aldığım kararı bir-iki gün içerisinde Çorum kamuoyuyla paylaşacağım.” ifadelerini kullandı.
Ahmet Sami Ceylan’ın bu sözleri, kamuoyunda oluşan beklentiler doğrultusunda Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde milletvekili aday adaylığını açıklayacağı yönünde izlenim oluşturdu.


(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim