Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül, MHP İl Başkanı Bekir Çetin’e bir kutlama ziyaretinde bulundu.
Bekir Çetin’in 25 Ocak’ta yapılan MHP İl Kongresi’nde başkanlığa seçilmesi nedeniyle gerçekleşen ziyarette Necati Gül’e Oda Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.
Necati Gül ve beraberindekiler, MHP İl Başkanlığı’na seçilmesinden ötürü Çetin’e tebriklerini ileterek başarı dilediler.
Ziraat Odası İl Temsilcisi Necati Gül, piyasada çok sayıda işsiz ziraat mühendisi bulunduğunu hatırlatarak, bu nedenle Çorum’a Ziraat Fakültesi kurulmasına Oda olarak karşı olduklarını yineledi. Necati Gül ayrıca Hükûmet’in Çorum’a sulama alanında yeterli düzeyde yatırım yapmadığını ve daha küçük bir il olan Amasya’nın bu alanda Çorum’dan iyi konumda bulunduğunu söyledi.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ali Bektaş ve beraberindekilere teşekkür etti.
Bekir Çetin, Çorum halkının 13 yıldır AKP’ye yeterince destek verdiğini ancak bunun karşılığını alamadığını belirterek, “Havaalanı konusunda bizden daha küçük ölçekteki Amasya ve Yozgat’a mahkûm edildik. Demiryolunun Çorum’dan geçmemesi için âdeta özel çaba sarf ediliyor. Üstelik iktidar partisi ne yazık ki Çorum’da istihdama yönelik tek bir çivi bile çakmamıştır. Bu nedenle üniversiteli işsiz sayımız her geçen gün artıyor.” ifadelerini kullandı.


 (Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim