Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yeni Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmasında, Çorum yatırımlarını değerlendirerek, ihtiyaç doğrultusunda yeni yatırımların devam edeceğini söyledi.
Büyük emek ve zaman harcayarak inşa edilen Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nin 38 dönüm alan üzerine kurulduğunu ve 3 milyon liraya mal olduğunu belirten Külcü, “Ne kadar emek verirsek verelim, bunlar esnafımıza feda olsun. Biz, esnafın kıymetini bilenlerdeniz. Sanayisi, üretimi ve istihdamı olmayan bir ülkeden bu günlere geldik. Yaptığımız hiçbir işin yorucu olmasından veya maliyetinden yüksünmedik. Geri adım da atmadık. Önemli olan ihtiyacın tespit edilmesidir. Dün mazeret üretmek mümkündü fakat bugün mazeret üretilemez” dedi.
Kent kültürü ve şehirli bir yaşam oluşturmak için eski alışkanlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kamyoncu esnafına da uyarılarda bulundu.
Külcü, “Kamyoncu kardeşlerimden istirham ediyorum. Kamyonlarınızı, tırlarınızı ve iş makinalarınızı apartmanlarınızın önüne çekmeyin. Modern şehir Çorum’a bu görüntüler yakışmıyor. Biz, esnafımızla birlikte yürümek istiyoruz. Kamyon garajı yetersiz gelirse, bir yenisini daha yapmaya hazırız” diye konuştu.



(Onur MÜLAZIM)


Editör: TE Bilisim