AKP Kadın Kolları Genel Merkezi Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın “Sevgi Yolu” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, Yaydiğin Köyü İlkokulu’na bilgisayar, fotokopi makinası ve çeşitli temizlik malzemeleri verilirken, Üyük Köyü İlkokulu’na ise temizlik malzemesinin yanı sıra öğrenciler için kırtasiye malzemesi, bot, mont, pantolon, kitap ve çanta yardımı yapıldı.

AKP İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir geçtiğimiz günlerde İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Reyhan Partici ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Neziha Topçu, Filiz Selçuk, Semra Sayın Keskin ve Yasemin Eyvazlı ile birlikte her iki köye ziyaretler yaparak yardım malzemelerini yetkililere teslim etti.

Sevgi Yolu Projesi hakkında bilgi veren Meryem Demir ihtiyaç sahibi pek çok köy okulu bulunduğunu belirterek, “Sevgiye giden yolun paylaşmaktan geçtiğine inanıyoruz. Çocukların mutluluğunu paylaşarak aradaki sevgi bağının güçleneceğine inanıyoruz. Bizler Üyük ve Yaydiğin Köyleri ile sevgimizi paylaştık. Bu şekilde ihtiyaç sahibi birçok köy okulu var. Hayırsever vatandaşlarımızın da desteği ile o köylerdeki çocukların da sevgisini ve mutluluğunu paylaşmanın mümkün olduğuna inanıyoruz. Çocukluğumuzda söylediğimiz ‘Orada bir köy var uzakta’ şarkısında olduğu gibi uzaklarda olan birçok köyümüz var. Sevgi Yolu Projesi ile o köylerin uzaklıkları yakın olur yeter ki gitmek isteyelim.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim