Çorum’da uzun yıllar Laçin Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Bahabey Caddesi üzerindeki eski Cumartesi Pazarı alanında kurulan Hünkar Kafe’nin işletmeciliğini üstlenen Erdal Altuntaş ile yine uzun yıllar Konaklı Belde Belediye Başkanlığı görevini yürüttükten sonra beldenin köye dönüşmesiyle görevi sona eren Ahmet Şentürk biraraya gelerek “Başkanlar İnşaat Emlak” isimli şirketi kurdular.

Üçtutlar Mahallesi Fatih Caddesi Fatih İş Merkezi No: 22/A (Ulukavak Mahallesi Muhtarlığı karşısı) adresinde bulunan Başkanlar İnşaat Emlak firmasının açılışı dün yapıldı. Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Düvenci Belediye Başkanı Necmeddin Yalçın, AK Parti eski İl Başkanı Rumi Bekiroğlu başta olmak üzere ilimizde eskiden görev yapan bir çok Belediye Başkanı, mahalle muhtarları ile davetliler katıldı.

Hıdırlık Kur’an Kursu emekli imam hatibi İdris Aşgın tarafından dua edilmesinin ardından Başkanlar İnşaat Emlak’ın kordelası Başkan Yardımcısı Zahir ile diğer davetliler tarafından kesildi. Açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

Yeni işyerlerinde ev, arsa, bağ, dükkan gibi gayrimenkulların alım ve satımını yapacaklarını vurgulayan Altuntaş ile Şentürk, ileriki dönemlerde inşaat projeleri ile de vatandaşlara hizmet vermeyi planladıklarını sözlerine eklediler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim