AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Genel meclisi grup toplantısında yaptığı konuşmada kırsalda zaruri ihtiyaçlardan çok konfora yönelik ihtiyaçların dile getirilmeye başladığını ifade ederek yapılan çalışmalarla kentteki yaşamın tüm güzelliklerinin köylerinde yararlanmaya başladığını ifade etti.

AK Parti İl Genel Meclisi Grup Toplantısı Ak Parti İl Binasında gerçekleştirildi. İl başkanı Av. Mehmet Karadağ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Meclisin bu güne kadar birçok başarıya imza attığını belirten Karadağ, çalışma prensiplerini en üst düzeye taşıyan Valilik, İl Genel Meclisi ve tüm çalışanlara teşekkür ettiğini dile getirdi.

AK Parti iktidarı ile birlikte köylerde yaşanan alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu anlatan Karadağ, ilk başlarda asfalt ihtiyaçları bulunurken şimdi ise rötuş çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Karadağ, İl Genel Meclisi’nin yapacağı son çalışmalarla köylerin zaruri ihtiyaçlarının tamamlanacağını söyledi.

Hizmeti Çorum genelinde olduğu gibi Türkiye sathında da en üst düzeye çıkardıklarını belirten Karadağ, hizmetlerin tamamlanması ve bazı yenileme çalışmaları konusunda beklenen ödeneklerin geldiğini, Köy-Des kaynaklarının ilçelerin tamamına iletildiğini ve bu ödeneklerinde gözetim altında yatırımlar için harcanacağını dile getirdi. Geçtiğimiz toplantılarda alınan kararla İller Bankası’ndan istenen 17 milyon liranın da geldiğini anlatan Karadağ, bu paranın da projelendirilen alanlarda kullanılacağını vurguladı.

Konuşmasında 21 köyün içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılayacak olan Şendere göledi ile ilgili de bilgi veren Karadağ, Şendere göledinin de 2 ay içinde tamamlanacağını ve 21 köye içme suyu ve sulama konusunda destek verilmiş olunacağını ifade etti.

İl Genel Meclisi’nin yaptığı tüm işlerde büyük başarı elde ettiğini ve üyelerin gittikleri yerlerde yerel milletvekili gibi karşılandığını söyleyen Karadağ, hizmetlerin devam edeceğini ifade etti. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim