İHH vatanlarından uzak sıkıntı içerisindeki sığınmacı ve mülteci durumunda olan yetimleri de yetim destekleme programına dahil etti.
İHH Çorum Şube Başkanı Selim Özkabakçı, “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla çıkılan yolda, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da yetimleri unutmadıklarını söyledi.
“Çorum İHH olarak 320 yetim yavrumuzu bayramlık kıyafet ile sevindirdik. Çorum’da ve Alaca ilçemizde elimizin ulaştığı yetim yavrularımızı beğendikleri kıyafetler ile giydirdik” diyen Özkabakçı, açıklamasına şöyle devam etti:
“İHH Türkiye’de ve dünyada 75 bin yetime her ay düzenli para desteği sağlamaktadır. Bu çalışmaları sizlerin desteği ile yapıyor. Tüm Çorum halkını yetimlerimize destek olmaya davet ediyorum.
Çorum İHH olarak yaptığımız yetim faaliyetlerimizde ya da diğer hayır çalışmalarımızın içinde aktif gönüllü olarak bulunmak isteyen erkek ya da hanım kardeşlerimiz Eşref Hoca Caddesi Murat Evler 6. Sokak Numara 12 de (Hz. Ali Camii Yanı) bulunan Çorum İHH Ofisimize gelerek bizimle tanışabilir ve çalışmalarımıza katılabilirler.
Çorum İHH olarak faaliyetlerimizi aktif gönüllülerimiz ile birlikte yürütüyoruz. Bu organizasyonlar gönüllülerimizin ve bağışçılarımızın emekleri ile ortaya çıkıyor. Emeği geçen tüm gönüllülerimize ve bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim