Malazgirt İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın ailesi ile birlikte iken kahpece bir pusu ile bölücü teröristler tarafından şehit edildiğini ifade eden Çetir, “Yıllardır söylediklerimiz de ne kadar haklı olduğumuz ne yazık ki bir kez daha ortaya çıkmıştır. PKK bir terör örgütüdür dediğimizde bize barışa sekte vurduğumuzu söyleyenler acaba şimdi nerededir? Türk milletinin aklıyla alay edercesine memleketi karış karış gezen sözde akil insanlar ne yüzle şimdi sokaklarda gezmektedir?
Barzaniyle, Şivan Perverle elele omuz omuza türküler söyleyenler, söyledikleri türkülere beraber ağlayanlar şu an hiç mi vicdan azabı çekmemektedir?
“Ne istediler de vermedik” diyen zat acaba vermiş olduğu şeylerin memleketi ne hale düşürdüğünün farkında mıdır?” dedi.
Çetin, açıklamasında şunları dile getirdi:
“Kendilerini soktukları gibi Milliyetçi Hareket Partisi’ni de bu siyasi teröristlerle aynı safa arlanmadan yerleştirmeye çalışan “%60’lık blok” sevdalıları acaba kiminle kol kola girmeye çalıştıklarının farkında mıdır?
Ancak ne yazık ki farkında olduklarına inanmıyoruz. Yanan ocaklar yine Türk milletinin ocaklarıdır. Ateş yine Türk milletinin ocağına düşmüştür.
Şehit olan kahraman binbaşımıza Yüce Allah’tan rahmet, başta şehidimizin ailesine ve bütün Türk milletine baş sağlığı ve sabırlar temenni ediyorum.”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim