Çorum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yaptıkları ihalelere katılan firmalara uyarıda bulunarak Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinde iş deneyim belgelerinin kaydı bulunmayan firmaların 1 Temmuz 2016 tarihinden itibaren ihalelerde devre dışı kalacağını hatırlattı.
Çorum Belediyesi mücavir alan sınırları içindeki Ilıca Bağları, Fatih Caddesi, Ahçılar ve Bağcılar Sokak ile İpekevler 30. Sokaklara yağmursuyu, ızgara ve kanalizasyon borusu döşenme işini ihale etti. Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda yapılan 362 bin 846 TL’lik yaklaşık maliyetli ihaleye iki firma teklif sundu.
Leyla Sayın, Metin Harfiyat’ın 258 bin 131 TL ve Toyer İnşaat’ın ise 350 bin 224 TL teklif verdiği ihale ile ilgili sonucun firmaların belgesinin incelenmesinden sonra önümüzdeki günlerde resmi yazıyla bildirileceğini açıkladı.
Destek Hizmetleri Müdürü Sayın ayrıca 1 Temmuz 2016 tarihinden sonra firmaların iş deneyim belgelerini ve eksik belgelerini EKAP’a yüklemeleri uyarısında bulunarak bunu yapmayan firmaların ihalelere giremeyeceğini bildirdi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim