Maliye Bakanlığı’nda yapılan atama kararnamesine göre Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliklerine Osman Öztürk, Hakan Boztaş ile Nihat Özcan getirildi. Adana Defterdarı Metin Otak ile Osmaniye Defterdarı Niyazi Özkaya, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Çorum Defterdarı Ali Sormaz Denizli Defterdarı olurken, Çorum Defterdarlığı’na ise Iğdır Defterdarı Durak Sercan atandı. Ayrıca Malatya, Hakkari, Antalya, Bursa, Sivas, Muş, Aydın, Yozgat, Mersin, Nevşehir, Manisa, Balıkesir, Kırklareli, Van, Denizli, Rize, Ardahan, Gaziantep, Isparta, Ağrı, Kastamonu, Kahramanmaraş, Bitlis, Ordu, Sinop, Bartın, Artvin, Diyarbakır, Batman Erzincan, Kars, Erzurum, Bayburt, Bingöl, Şırnak, Tunceli Defterdarlıklarına da atama yapıldı.

DURAK SERCAN KİMDİR?

Defterdar Durak Sercan, Erzurum doğumlu olup memuriyete 1981 yılında Erzurum’da başladı. 1992 – 1996 Döneminde Niğde Defterdarlığında Milli Emlak Müdür yardımcısı, sırasıyla Bitlis, Erzincan, ve Çanakkale Defterdarlıklarında Milli Emlak Müdürü, İstanbul Defterdarlığında ise Emlak müdürlüğü görevinde bulundu. 23.10.2013 tarihli resmi gazete ile yayımlanan 22.10.2013 tarih ve 2013/697 sayılı kararla Iğdır Defterdarı olarak atanarak göreve başladı. Defterdar Durak Sercan, 3 Çocuk babası olup lisans mezunudur.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim