Dernek Başkanı Yunus Erdal, İç Anadolu Gençlik ve Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Bolat ÇORUM HABER’i ziyaret ederek etkinlikle ilgili bilgi verdi.
Erdal ve Bolat, Çorum halkını 6 Şubat Cuma günü düzenlenecek “Hz. Muhammed’e Sevgi Gecesi”ne davet ettiler. “Onu anlamayan hiçbir gönül kalmasın” mantığıyla hareket ederek, “Hz. Muhammed’e Sevgi Gecesi” organizasyonu tertiplediklerini belirten Erdal ve Bolat, Sevgi Gecesi’nin 6 Şubat 2015 Cuma günü saat 19.00’da Gülüm Düğün Salonu’nda gerçekleştirileceğini duyurdu.
İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak olan gecenin Huzur Cami Müezzini Hasan Çakmak ve Hicret Camii Müezzini İlhami Kurt’un “Kur’an-ı Kerim ziyafeti ile devam edeceğini bildiren Yunus Erdal ve Bekir Bolat, Sufi-Der İlahi Grubunun ilahi dinletisinin ardından da İlahiyatçı Yrd. Doç. Dr. Selahattin Öz’ün bir konferans sunacağını kaydettiler.
Gülüm Düğün Salonu, Çiğköfteci Bilal Usta ve Hayat Emlak’ın katkılarıyla organize edilen gecede taekwondo, wushu gösterilerinin de yapılacağını belirten Yunus Erdal ve Bekir Bolat, gecede katkıda bulunanlara plaket sunulacağını vurgularken, tüm Çorum halkını da geceye katılmaya davet ettiler.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim