24 Haziran seçimlerinde kendilerine destek veren, çalışmalarına yardımcı olan herkese teşekkür eden Özsaçmacı, "Bugün artık İYİ Parti ve kadroları siyasetimizin orta noktasında yerini almıştır. Ve giderek artan bir şekilde Türk siyasetinde inisiyatif sahibi olacaktır. Herkes şunu çok iyi bilsin ki, iyi bir Türkiye, güçlü bir Türkiye yolundaki itibarlı yürüyüşümüze, biz daha yeni başlıyoruz" dedi.

Bekir Özsaçmacı, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sizlerin huzurunda, öncelikle aziz milletimize, parti teşkilatımın her bir üyesine; bu süreçte gösterdikleri ve önümüzdeki süreçte gösterecekleri insan üstü çaba için teşekkür ederim. Kendilerini asla korkmadıkları, tüm engeller karşısında azimle durmayı başardıkları için kutluyorum. Onlar olduğu sürece, Türkiye güvende olacaktır.

Partimizin kuruluş aşamasından itibaren bu güne kadar olan çalışmalarımızda parti içinde ve dışında küskünlüğe, kırgınlığa sebebiyet vermeden her daim güler yüzle yorulmadan çalışan emek veren milletvekili adaylarımız, Merkez İlçe Başkanımız, Gençlik Kolları Yönetimi ve cefakâr üyeleri, Seçim Güvenliği Sorumluları Seçim Koordinasyon Başkanı ve yönetimi, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu İlçe Başkanımız Fazlı Koçak, Osmancık İlçe Başkanımız Sefer Mustafa Boyacı, Alaca İlçe Başkanımız Hilmi Akça, İskilip İlçe Başkanımız Ömer Sardonat, Bayat İlçe Başkanımız Hasan Yüce, Kargı İlçe Başkanımız Kemal Zencirli, Dodurga İlçe Başkanımız Ömer Etçi, Oğuzlar İlçe Başkanımız Mustafa Afşar, Mecitözü İlçe Başkanımız Rüstem Uysaler, Ortaköy İlçe Başkanımız Durdu Akçok, Lâçin İlçe Başkanımız Şuayip Karakuş, milletvekili aday adaylarımız, il, ilçe, gençlik kolları yönetimine, üyelerimize ve değerli gönüllü Çorum halkına, seçmenlerimize bizi bu zorlu süreçte yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

Özellikle gençlere ayrıca teşekkür ediyorum. Sosyal medyada ve sokakta ellerinden geleni yaptılar. Bundan sonra da en büyük gücümüz onlar olacaktır.

Gençlerimizin ve çocuklarımızın 21. yüzyılın gereklerine göre hazırlandığı, umut ve huzur içinde yaşadığı bir Türkiye hedefimizi gerçekleştirmek için tüm imkânlarımızla siyasi mücadeleye devam edeceğiz.

Bugün artık İYİ Parti ve kadroları siyasetimizin orta noktasında yerini almıştır. Ve giderek artan bir şekilde Türk siyasetinde inisiyatif sahibi olacaktır. Herkes şunu çok iyi bilsin ki, iyi bir Türkiye, güçlü bir Türkiye yolundaki itibarlı yürüyüşümüze, biz daha yeni başlıyoruz.

Şunu da belirtmem gerekir ki, ortaya koyduğumuz tüm tespitler, çözümler ve öneriler konusunda haklı çıktığımızdan ve çıkacağımızdan eminiz.

Tekrar, seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimiz hayırlı olmasını diliyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim