Müdürlüğün bundan sonra yapacağı yatırımlar ve çalışmalar hakkında Milletvekili Ceritoğlu’na bilgi veren Çoban, huzurevlerinin azlığından dolayı sıkıntıların olduğunu ve taleplerin karşılanamadığı kaydetti.
İlçelere yapılacak yaşam merkezlerinden bahseden Çoban, bir vatandaş tarafından Osmancık İlçesi’nde yapılacak huzurevi ile sıkıntıların biraz olsun azalacağını ifade etti.
Uygulanan projelerin tamamlanması sonucunda taleplerin çoğunun karşılanacağını anlatan Çoban, “Müdürlüğümüz olarak kamuoyunda fazla gündeme gelmiyoruz ama bu yıl sadece yaşlı bakım hizmetlerine 42 milyon ödeme yaptık. Sosyal eğitim destek kapsamında yapılan yardımlar, şehit ve gazi yakınlarının talepleri gibi birçok işler müdürlüğümüz tarafından yapılmaktadır” dedi.
Müdürlükte yapılan hayır kısımlarına kendini odakladığını belirten Çoban, “İşimizin fazla olduğunu biliyoruz ama yaptığımız işlerinde sevabı fazla, bizler bu sevaplardan faydalanmak için çok çalışıyoruz” diye konuştu.
Yahya Çoban’a hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili Ceritoğlu, her yerin bir çalışma kuralı olduğunu ve bu kuralın bozulmadığı sürece başarının geleceğini söyledi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim