Çorum’un tanınmış müteahhitlerinden Paşa Karakaş’ın torunu Pınar – Selman Şengül çiftinin oğlu olan Paşahan Şengül’ün sünnet düğünü için Çorum’a gelen ünlü sanatçı ilk olarak organizasyon sahibi Halil Bayrak’ın işlettiği Star Müzik Evi’nde hayranlarıyla biraraya gelerek imza dağıttı.

Paşahan Şengül için önceki gün saat 16.00’da Dr. Sadık Ahmet Caddesi İkbal Kavşağı Pınar Apartmanı No: 84/2 adresinde çocuk gezdirme etkinliği ile başlayan sünnet düğününün yemeği ise saat 17.00’de Sefa Pide Salonu’nda gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Halil Bayrak’ın organizasyonu ile ilk olarak Rasim Kopar ve Serap Polat’tan oluşan Grup Hertel ile Namık Dişli (Çorumlu Namık) sahne aldı.

Daha sonra ise Ankara’da başladığı müzik hayatında bugüne kadar yaptığı 200 civarında şarkısı ile Çorum’da da çok sevilen bir isim olan Hüseyin Kağıt sünnet düğünündeki alanda sahneye çıktı.

Hüseyin Kağıt seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle kendisini izleyeme gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını bir bir seslendiren Hüseyin Kağıt konseriyle hayranlarını coşturdu. Sünnet düğününe katılan konuklar Hüseyin Kağıt’ın şarkıları ile gönüllerince eğlenirken, ünlü sanatçı da sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Çorumlular hayranı oldukları sanatçıyı canlı dinlemenin heyecanı ile çığlık çığlığa şarkılarına eşlik ederken, hem de oynayarak renkli anların yaşanmasına neden oldu.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim