Ankara’da başladığı müzik hayatında kısa sürede büyük bir dinleyici kitlesine ulaşan ve 200 civarında şarkısı bulunan Hüseyin Kağıt Çorum’da da oldukça sevilen bir isim. Özellikle “Hayatı Tesbih Yapmışım” şarkısı ile hayran kitlesi milyonlara ulaşan Hüseyin Kağıt, Çorum’da düzenlenen bir sünnet düğününe katılacak.

Çorum’da yıllardır Saat Kulesi civarında faaliyetlerini sürdüren Halil Bayrak’ın sahibi olduğu Star Müzik Organize tarafından organizesi yapılan etkinlikte ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt’ın Çorumlu hayranlarıyla hem imza gününde hem de sünnette buluşacağı belirtildi.

Çorum’un tanınmış müteahhitlerinden Paşa Karakaş’ın torunu Pınar – Selman Şengül çiftinin oğulları Paşahan Şengül’ün sünnet düğünü Pazar günü saat 16.00’da Dr. Sadık Ahmet Caddesi İkbal Kavşağı Pınar Apartmanı No: 84/2 adresinde çocuk gezdirme ile başlayacak. Sünnet yemeği ise aynı gün saat 17.00’de Sefa Pide Salonu’nda gerçekleştirilecek. Halil Bayrak’ın organizasyonunu yaptığı sünnet düğününe ünlü müzisyen Hüseyin Kağıt ile birlikte Rasim Kopar ve Serap Polat’tan oluşan Grup Hertel ve Namık Dişli (Çorumlu Namık) katılarak saat 19.00’da aynı adreste sahne alacak.

Ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt aynı zamanda 20 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da Saat Kulesi Velipaşa Hanı karşısındaki Star Müzik’te imza günü düzenleyecek.

“Hüseyin Kağıt’ı Çorum halkıyla buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuşan Halil Bayrak, çeşitli sürprizlerin de yer alacağı imza günü ve düğüne tüm Çorum halkını davet etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim