Ankara’da başladığı müzik hayatında bugüne kadar yaptığı 200 civarında şarkısı ile Çorum’da da çok sevilen bir isim olan Hüseyin Kağıt yarın ilimizde bir sünnet düğününe katılacak.

Halil Bayrak’ın sahibi olduğu Star Müzik Organize tarafından düzenelenecek düğünde ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt hayranlarıyla buluşacak. Ünlü sanatçı Saat Kulesi yanında bulunan Star Müzik’te yarın saat 16.00’da hayranlarıyla biraraya gelerek imza dağıtacak.

Öte yandan Çorum’un tanınmış müteahhitlerinden Paşa Karakaş’ın torunu Pınar – Selman Şengül çiftinin oğlu olan Paşahan Şengül’ün sünnet düğünü de yarın saat 16.00’da Dr. Sadık Ahmet Caddesi İkbal Kavşağı Pınar Apartmanı No: 84/2 adresinde çocuk gezdirme ile başlayacak. Sünnet yemeği ise aynı gün saat 17.00’de Sefa Pide Salonu’nda olacak. Halil Bayrak’ın organizasyonunu yaptığı sünnet düğününde ünlü müzisyen Hüseyin Kağıt ile birlikte Rasim Kopar ve Serap Polat’tan oluşan Grup Hertel ve Namık Dişli (Çorumlu Namık) katılarak saat 19.00’da aynı adreste konser verecek.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim