Hulusi Şahin için Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen veda yemeğine Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, AK Parti İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bolat, Bakırköy Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, Esenler Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçede bulunan şehit yakınları ve gaziler ile Kaymakamlık birim ve mahalle muhtarları katıldı. Şahin’in Sungurlu’nun eski Kaymakamı olması sebebiyle programda Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, hayırsever işadamı Haydar Ali Öztaş, Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Sezen ve işadamı Deniz Zengin de hazır bulundu.

Batman Valiliği’ne atanan Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin duygu yüklü olduğunu ve en zor konuşmalardan birini yaptığını söyleyerek sözlerine başladı. Esenler’i en zor konuşmalarını yaptığı yer olarak da hatırlayacağını söyledi. Anadolu’da görev yapıp tayinin İstanbul’a çıktığında büyük bir endişe içinde olduğunu söyleyen Şahin, “Ancak sizler Anadolu’nun tüm güzelliklerini buraya taşıdığınız için hiç bir sıkıntı yaşamadım” dedi.

Törende konuşan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de ilçelerine büyük hizmetleri olan yeni Batman Valisi Hulusi Şahin’e görevinde başarı dileklerini iletti.

Yemeğin ardından Hulusi Şahin tüm konukları ile tek tek vedalaştı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim